درصد کمی از رویاها به این مرحله میرسد ، رویاهای این مرحله اطلاعات خاصی به فرد میدهد.

دانشمندان و متفکران بیشترین آگاهی خود را از این راه کسب میکنند، مثل حل مسئله ای علمی در خواب ؛ افرادی چون اینشتین، بتهوون، ابوعلی سینا،… از روش رویابینی برای تعلیمات درونی استفاده میکردند.

مرتبه پنجم یا مدار پنجم : بیشتر حالت الهام و شهود دارد و رویاهای آن اغلب به یاد نمیماند؛ ولی اثرش روزهای بعد به صورت الهاماتی در بیداری ظاهر میشود.

افرادی چون «حافظ» و «شکسپیر» و «دانته» با اتصال به این منبع اطلاعاتی به دانش بزرگی دست یافتند ؛ این افراد از راه خلسه عمیق و اتصال به ضمیر ناخودآگاه، مرکز توجه خود را به رویاهای الهام دهنده متمرکز میکردند.

 مرتبه ششم یا مدار ششم : همان مرتبه فراهوشیاری که اگر مرکز توجه به این مرتبه معطوف شود، فرد معراجی از جهان های دوگانه به جهان ابدیت خواهد داشت.

در این صورت، فرد به خرد یا هوشیاری مطلق خواهد رسید و در سایه این رویاها که از حقیقت مطلق سرچشمه میگیرد به ابزاری برای رساندن عشق و رحمت الهی به بشریت تبدیل میشود.

پیامبران و مردان بزرگ چون «مولانا» و «حافظ» و «ابوسعید ابوالخیر» از جمله کسانی بودند که توانستند به این مرحله برسند.


پرورش فکر و طرز فکر و موفقیت مرتبه ,مدار ,رویاهای ,مرحله ,رویاها ,مرکز توجه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هشتگ کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. rap game ARADGROUP خبرگزاری ایساتیس مازند گیم روستای زیبای چراغ آباد و شهر هشتبندی???????? سئو فنی فروش انواع فلزیاب طلایاب وگنج یاب 09196838262